Košarica
0.00 €

Dostava

DOSTAVA PAKETOV ŽE NASLEDNJI DAN!
V kolikor je vaše naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani že isti delovni dan. Tako jih v zelo veliki večini prejmete že naslednji delovni dan, odvisno od kurirja. Dokaj redko se zgodi, da katerega izdelka zaradi velikega povpraševanja žal nimamo na zalogi. V tem primeru obljubljamo dostavo v roku nekaj delovnih dni.

Nasvet: V kolikor ob naročanju izberete “Plačilo po predračunu” je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@konoplja.net, da bo šlo vaše naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

Trudimo se, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi zelo varno dostavo. Vsak izdelek skrbno izberemo, opremimo in jih nato predamo dostavni službi Pošte Slovenije, ki nato dostavi paket točno pred vaša vrata!

Pri izbiri naslova ob zaključku nakupa določite vaš željeni naslov dostave. Naslov dostave je lahko drugačen od vašega osebnega naslova – v tem primeru torej izbrane izdelke pošljemo na izbrani naslov.

Sledenje pošiljk

V veliki večini primerov, pakete pošljemo s Pošto Slovenije, zato je sledenje pošiljk možno na tem naslovu. V prazno polje vnesite 13 mestno sprejemno številko brez presledkov, ki bi jo morali dobiti v podrobnostih vašega naročila ali pa v e-mailu, ki ste ga prejeli naknadno. V primeru, da vaše pošiljke ne morete izslediti, nas prosimo kontaktirajte.

Oblika sprejemne številke: “CH 0000 0000 1 SI”

Za vsa ostala vprašanja o dostavi in pošiljkah, nas prosimo pokličite na 070709572 ali pa nam pišite na info@konoplja.net. Z veseljem pomagamo.

Cenik dostave

DržavaNaročila DO 25€Naročila NAD 25€
Slovenia2,9€BREZPLAČNO
DržavaNaročila DO 80€Naročila NAD 80€
Hrvaška5,9€BREZPLAČNO