Košarica
0.00 €

Verjamemo, da konoplja blagodejno vpliva na slovensko gospodarstvo in eko-nomijo kot tudi na posameznika. Zato se trudimo združevati (saj poznate tisto zgodbo o slovenskem in sosedovem vrtičku) na enem portalu vse proizvajalce, entuziaste, vizionarje, ki se v Sloveniji že ukvarjajo s pridelavo in uporabo konoplje. Dobra povezanost, zdrave informacije in veselje, to so naše tri ključne želje!

Ker se zavedamo, da lahko prekomerna uporaba katerekoli snovi preide v zlorabo se trudimo zmanjševati negativno škodljivo rabo konoplje. Mlade navdušujemo, da se aktivirajo in naredijo iz konoplje še kaj drugega, kot da jo le kadijo. Portal gradimo na kredibilnem znanju. Včasih se tudi zmotimo, a napako popravimo, ker smo vsi, vključno z nami in teboj, dragi bralec, v fazi učenja, dokler živimo, upajmo, da srečno, do konca svojih dni 😉

Stremimo k čimbolj transparentnemu in dosegljivemu znanju o konoplji v vseh svojih treh vejah (industrijska, medicinska, rekreativna) Želimo si biti najbolj ažurni ter dati ljudem znanje po telefonu, e-mailu, kaj se trenutno dogaja in jim pomagati najti rešitev za njih s kateto se bodo lahko pozdravili ali našli pravilne informacije za njihovo diagnozo.

Zbujamo se zato, ker vemo da lahko zrastemo dlje in hitreje. Ker lahko ustvarimo boljši svet.

Ekipa Konoplja.net