Shopping cart
0.00 €

Nike bo za 4/20 predstavil Najkice iz konoplje!

Leta 2004 je podjetje Nike predstavil svoj produkt SB Dunk Low, narejen iz konoplje. Imenuje se “Red Hemp”, ki za zbiratelje šteje kot eden od top 100 športnih copat katere je Nike proizvedel in ima visoko vrednost na trgu tudi danes. Vsak del te športne copate je bil narejen iz konoplje!

Za praznik ljubiteljev konoplje, na datum 20.4, oziroma bolj poznan dan kot 4/20, bo Nike ponovno obudil legendo, s tem pa bržkone tudi nakazal trend industrije, da se konoplja zopet vrača na trge, z veliko manj stigmatizacije in slabih očitkov. Za leto 20.4.2016 bo NIKE SB (Skateboarding) na trg poslal športni copat “Hemp” Dunk Low. Zgornja konstrukcija te premium športne copate bo v celoti izdelana iz konoplje, medtem ko bo njihov logo prišit in narejen iz usnja.  Nike SB Dunk Low Premium “Hemp” bo v Evropi dosegljiv že 15. aprila pri prodajalcih kot so ZUPPORT , predvidena cena pa je 94€.

Tudi pri nas se nekatera podjetja že odločajo za razvoj v smeri konopljarske industrije. Polzela je nedavno predstavila svoje nogavice, katere lahko naročite tudi prek naše spletne prodajalne.

Komentiraj

Novice
Nazaj
Preventiva na področju konoplje v Evropski uniji
Naprej
V medicinske namene po novem tudi ekstrakti iz konoplje!