Shopping cart
0.00 €

ZDA nagrajuje uporabo Cannabisa s 3.000 dolarji tedensko!

Nacionalni inštitut za zlorabo drog (NIDA) je pooblastil Center za raziskave v Združenih državah Amerike (NRC), da izvede obširno raziskavo, ki bo ocenila, kakšne posledice ima konoplja na človeško telo. Raziskava, ki bo potekala v različnih ustanovah po državi, je namenjena temu, da bodo ugotovili ali se lahko konoplja uporabi za lajšanje stresa in motenj, povezanih s stresom, medtem pa dovoli uporabnikom normalno življenje. ”To je ena prvih, zelo obetavnih raziskav, ki bo končno razkrila odgovor, ali je stereotip, da so uporabniki konoplje ‘samo leni’ upravičen,” pravi vodja raziskave Michael Gregory. ” Je zanimiva nova študija, ki bi lahko vplivala na legalizacijo konoplje v vseh 50 državah v Ameriki.”

Za raziskavo bodo morali udeleženci ostati v ustanovi šest mesecev, medtem pa bodo počeli vsakodnevne stvari, kot so čiščenje, gledanje televizije, branje med tem pa redno uživali konopljo. Nad njihovim zdravstvenim stanjem bo ves čas bedelo usposobljeno zdravstveno osebje.

Raziskovalci želijo zbrati več kot 300 novih kandidatov preden se raziskovanje prične; te bodo plačani $3,000 za vsak teden sodelovanja pri raziskavi.

Trenutno NRC ne sprejema novih kandidatov, čeprav se bo to verjetno kmalu spremenilo. Ko se spremeni, bomo posodobili članek.

Vir: HealthCureCenter.com

Komentiraj

Novice
Nazaj
Okrepitev izmenjave informacij o novih psihoaktivnih snoveh med Italijo in sosednjimi državami Jugovzhodne Evrope
Naprej
Ljudje o konoplji in represiji