Košarica
0.00 €

Hemptouch

Prikaz vseh 8 rezultatov

Hemptouch je blagovna znamka slovenske linije negovalne kozmetike, ki občutljivo in problematično kožo spodbudi, da si zna pomagati sama.

Izdelki Hemptouch koži vračajo ravnovesje in spodbudijo njen lasten obnovitveni sistem.

Načelo etičnega in trajnostnega delovanja vodi  vse od prvega zrna do končnega izdelka. Blagovna znamka se na vsakem koraku se zaveda odgovornosti do ljudi in planeta, zato vedno izbira naravne sestavine z znanim poreklom, zavračamo sestavine z negativnim okoljskim odtisom in skrbimo, da je kar največji delež sestavin lokalnega izvora.

Učinkovitost pri kožnih težavah se skriva v edinstveni trilogiji konopljinih učinkovin: kanabinoidov, olja in hidrolata.

Mazila so izdelana v Sloveniji, nedaleč od polja konoplje, kar blagovni znamki Hemptouch omogoča, da je produkcijska veriga kratka in okolju prijazna.

Ljubezen do narave je tudi eden izmed razlogov, zakaj je bila izbrana konopljo. Težko boste našli bolj okolju prijazno rastlino. Pomembno je tudi, da ima konoplja v Sloveniji dolgoletno tradicijo lokalne pridelave.

Izdelki Hemptouch so namenjeni podpori pri dolgotrajnih kožnih težavah, izsušeni, napeti koži, srbečici, pordelosti in mastni, nečisti koži. Skrbno so izdelani v Sloveniji, so 100% naravni, rastlinskega izvora, veganski in niso testirani na živalih. Brez sintetičnih dišav in barvil, alkohola, silikonov, parabenov, ftalatov, lavril sulfata, penilcev ali kožnih dražilcev.