Košarica
0.00 €

Dostava

DOSTAVA PAKETOV ŽE NASLEDNJI DAN!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremljeno, izdelki pa poslani že isti delovni dan. Tako jih v veliki večini prejmete že naslednji delovni dan, odvisno od kurirja. Dokaj redko se zgodi, da katerega izdelka zaradi velikega povpraševanja žal nimamo na zalogi. V tem primeru obljubljamo dostavo v roku nekaj delovnih dni.

Nasvet: V kolikor ob naročanju izberete “Plačilo po predračunu” je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@konoplja.net, da bo šlo vaše naročilo zagotovo najhitreje v obdelavo.

Trudimo se, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi zelo varno dostavo. Vsak izdelek skrbno izberemo, opremimo in jih nato predamo dostavni službi Pošte Slovenije, ki nato dostavi paket točno pred vaša vrata!

Pri izbiri naslova ob zaključku nakupa določite vaš željeni naslov dostave. Naslov dostave je lahko drugačen od vašega osebnega naslova – v tem primeru torej izbrane izdelke pošljemo na izbrani naslov.

Osebni prevzem

Osebni prevzem pošiljk je ob pravilno označenem naročilu mogoč med 8 in 16h na naslednjem naslovu:
KONOPLJA NET d.o.o.,
P.E. Brnčičeva
Brnčičeva ulica 13,
Lokal št. 51. (1. nadstropje)
1000 Ljubljana

Sledenje pošiljk

V veliki večini primerov, pakete pošljemo s Pošto Slovenije, zato je sledenje pošiljk možno na tem naslovu. V prazno polje vnesite 13 mestno sprejemno številko brez presledkov, ki bi jo morali dobiti v podrobnostih vašega naročila ali pa v e-mailu, ki ste ga prejeli naknadno. V primeru, da vaše pošiljke ne morete izslediti, nas prosimo kontaktirajte.

Oblika sprejemne številke GLS: “0000 8170000 9”,
Oblika sprejemne številke Pošta Slovenije: “CH 0000 0000 1 SI”

Za vsa ostala vprašanja o dostavi in pošiljkah, nas prosimo pokličite na 070709572 ali pa nam pišite na info@konoplja.net. Z veseljem pomagamo.

Cenik dostave

Država Naročila DO 25€ Naročila NAD 25€
Slovenia 3,9€ BREZPLAČNO
Država Naročila DO 80€ Naročila NAD 80€
Hrvaška 5,9€ BREZPLAČNO

Skladišče

Osebni prevzem je možen vsak delovni dan med 9 in 15h na naslednjem naslovu:

KONOPLJA NET d.o.o.,
P.E. Brnčičeva
Brnčičeva ulica 13,
Lokal št. 51. (1. nadstropje)
1000 Ljubljana