Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Dostava in skladiščenje

Dostava

DOSTAVA PAKETOV ŽE NASLEDNJI DAN!

V kolikor je vaše naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi, je naročilo odpremimo še isti dan. Tako naročene izdelke v veliki večini prejmete že naslednji delovni dan, odvisno od kurirja. Dokaj redko se zgodi, da katerega izdelka zaradi velikega povpraševanja žal nimamo na zalogi. V tem primeru obljubljamo dostavo v roku nekaj delovnih dni.

Nasvet: V kolikor ob naročanju izberete “Plačilo po predračunu” izdelka ne moremo odposlati, dokler ne poravnate predračuna. Tega najdete v svojem poštnem nabiralniku, na e-poštnem naslovu, ki ste ga navedli v nakupnem postopku. Ker včasih banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov info@konoplja.net. Tako bomo naročilo lahko v obdelavo poslali preden se v bankah odvije postopek.

Trudimo se, da vsem omogočimo čim hitrejšo in seveda tudi varno dostavo. Vsak izdelek skrbno izberemo in zapakiramo, opremimo s podatki in paket nato predamo dostavni službi Pošte Slovenije, ki dostavi paket pred vaša vrata!

Pri izbiri naslova ob zaključku nakupa določite vaš željeni naslov dostave. Naslov dostave je lahko drugačen od vašega osebnega naslova – v tem primeru torej izbrane izdelke pošljemo na izbrani naslov.

Osebni prevzem

Osebni prevzem pošiljk je ob pravilno označenem naročilu mogoč med 8 in 16h na naslednjem naslovu:
KONOPLJA NET d.o.o.,
P.E. Brnčičeva
Brnčičeva ulica 13,
Lokal št. 51. (1. nadstropje)
1000 Ljubljana

Sledenje pošiljk

V veliki večini primerov, pakete pošljemo s Pošto Slovenije, zato je sledenje pošiljk možno na tem naslovu. V prazno polje vnesite 9 mestno sprejemno številko brez presledkov, ki bi jo morali dobiti v podrobnostih vašega naročila ali pa v e-mailu, ki ste ga prejeli naknadno. V primeru, da vaše pošiljke ne morete izslediti, nas prosimo kontaktirajte.

Oblika sprejemne številke GLS: “012345678”,

Za vsa ostala vprašanja o dostavi in pošiljkah, nas prosimo pokličite na 070709572 ali pa nam pišite na info@konoplja.net. Z veseljem pomagamo.

Cenik dostave

DržavaNaročila DO 25€Naročila NAD 25€
Slovenia3,9€BREZPLAČNO
DržavaNaročila DO 80€Naročila NAD 80€
Hrvaška5,9€BREZPLAČNO

Skladišče

Osebni prevzem je možen vsak delovni dan med 9 in 15h na naslednjem naslovu:

KONOPLJA NET d.o.o.,
P.E. Brnčičeva
Brnčičeva ulica 13,
Lokal št. 51. (1. nadstropje)
1000 Ljubljana

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun