Kalup za izdelavo svečk – vzorec

Kalup za izdelavo svečk – vzorec

0,00 

Ker želimo, da ste pri izbiri načina uporabe CBD izdelkov prepričani v svojo odločitev, vam ponujamo možnost naročila brezplačnega vzorca kalupa za izdelavo svečk.

Vzorec kalupa za izdelavo svečk je POPOLNOMA BREZPLAČEN. Plačate le strošek dostave, v vrednosti 3.9€.

Število vzorcev je omejeno!

Na zalogi

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €

  • 14-dnevna garancija za vse nakupe
  • Izdelke na zalogi naročene do 12. ure, odpošljemo še isti dan
 Zagotovljena varnost in anonimnost 

Paket vsebuje 1 x 2 g kalup za izdelavo svečke.

Prednost konopljinih svečk

Svečke so priljubljena način vnašanja konopljinih učinkovin v naše telo. Deloma zato, ker se na ta način izognemo okusu konoplje, ki nekaterim ljudem ni prijeten, po večini pa zaradi kvalitetne absorbcije učinkovin.

Eden najučinkovitejših načinov vpojnosti CBD-ja je namreč preko sluzničnih membran. Te so odlično prekrvavljene in dobro prevodne. Skozi rektalno ali vaginalno sluznico se v telo absorbira večji delež CBD-ja. Biorazpoložljivost je v takem primeru visoka.

Izkoristek rektalne uporabe konoplje je 50-70%, in je glede na dozo bolj predvidljiv.
Za primerjavo; izkoristek oralnega uživanja konoplje je cca 20%, pri inhaliranju pa je ta številka 10-25% (odvisno od količine in pogostosti).
Rektalna ali vaginalna uporaba konoplje pacientom (ki iz različnih razlogov konoplje ne morejo uživati oralno) prinaša veliko prednosti. Učinek je viden hitro, delujejo dolgo časa, izkoristek pa večji oz. bolj učinkovit.

Zakaj naročiti vzorček kalupa konopljinih svečk?

Morda niste prepričani ali bi bila takšna aplikacija za vas ustrezna? Ali pa se želite prepričati v kvaliteto kalupa, velikost posamezne gramature in se preizkusiti v izdelavi konopljinih svečk? V vsakem primeru vam ponujamo možnost, da si kalup za izdelavo svečk brezplačno pobliže ogledate, preizkusite izdelavo svečk doma in se na podlagi videnega odločite za nakup naših kalupov.

Brezplačen vzorec

Brezplačen vzorec kalupa za izdelavo svečk vam omogoča testiranje pred nakupom in preverbo kvalitete kalupa.

Prizadevamo si za pozitiven prvi stiki s konopljo za vsakogar, ki si tega želi. Le tako lahko svet popeljemo v prijaznejšo in bolj zeleno prihodnost.

V primeru, da bi radi kalup preizkusili, vas prosimo, da izpolnite spodaj zapisane pogoje za naročilo vzorca:

  1. Opravite “nakup” brezplačnega vzorca s klasičnim nakupom preko spletne trgovine
  2. [*] V polje “telefon” obvezno vpišite svojo telefonsko številko.
  3. V polje “Opombe” na zadnjem koraku nakupa, vas prosimo, da napišete razlog za odločitev naročila brezplačnega vzorca kalupa za izdelavo svečk
  4. Počakajte na vzorec.

[*] Ker želimo brezplačen vzorec zagotoviti tistim, ki ga zares potrebujejo, vas bo poklical naš svetovalec. Z vami se bo pogovoril o razlogu in vas podučil o pravilnem načinu izdelave konopljinih svečk s pomočjo vzorčnega kalupa.

Postavljeni pogoji so bili določeni z vami v mislih. Želimo namreč, da je vaš prvi stik s pripomočkom za izdelavo svečk pravilen in kar se da enostaven

Z oddajo naročila vzorca se strinjate s pravili naročanja brezplačnih vzorčkov navedenih v splošnih pogojih poslovanja.

Kam s kalupi za svečke po uporabi?

Kalup za izdelavo svečk je zaradi oblike svečk namenjen enkratni uporabi. Po uporabi kalupa, ga vrzite v smeti med plastično embalažo.

Brezplačno konoplja svetovanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kalup za izdelavo svečk – vzorec”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.