Košarica
0.00 €

Imate vprašanje?

Naš kontakt: info@konoplja.net.Potrebujete več podatkov o naših izdelkih? Želite individualno svetovanje o uporabi konopljinih izdelkov? Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Kontakt: info@konoplja.net

   

  Z veseljem vam bomo pomagali pri spoznavanju konoplje in izdelkov iz te prečudovite rastline. Vsi izdelki v naši spletni trgovini so preizkušeni s strani proizvajalcev in naše ekipe. Zavedamo se, da je dandanes tempo življenja zelo hiter, zato vam želimo omogočiti hiter, enostaven in prijeten nakup.

  Podpora preko telefona ali e-naslova

  Pri Konoplja.net smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. V kolikor potrebujete več informacij o naših izdelkih in naročilih vam bomo z veseljem pomagali. Potrebujete natančnejše informacije o uporabi konopljinih izdelkov? Pokličite našo svetovalko Tanjo na telefonsko št. 070543038.

   

  Ponedeljek
  8.00 - 16.00
  Torek
  8.00 - 16.00
  Srada
  8.00 - 16.00
  Četrtek
  8.00 - 16.00
  Petek
  8.00 - 16.00
  Sobota
  Kontakt preko maila
  Nedelja in prazniki
  Kontakt preko maila

  Ne glede na svoje želje se lahko naše stranke zanesejo na naše razumevanje, ki bosta vsakemu vidiku spoznavanja konoplje zagotovila pravo vrednost.

  Naročila

  Za informacije o naročilu vas prosimo da pokličete na tel. št. 070 709 572

  Vaši predlogi so vedno dobrodošli

  Veselimo se vaših mnenj, pripomb in predlogov. Naše poslovanje si želimo izboljševati, zato bomo vsa vaša sporočila vestno obdelovali.
  Pišite nam na info@konoplja.net

  Priložnost poslovnega sodelovanja

  Podjetje KONOPLJA NET d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2018 in je eden vodilnih ponudnikov kakovostnih konopljinih izdelkov za končne stranke in podjetja. Konoplja.net posluje tudi s številnimi manjšimi dobavitelji kot distributer izdelkov iz lastnega programa, in s tem podpira lokalno ekonomijo in kmetije, ki stojijo za izdelki.
  Nudimo vam možnost poslovnega sodelovanja. V kolikor želite postati naš partner, se zanimate za naše izdelke ali pa želite vaše izdelke prodajati pri nas, nas kontaktirajte na info@konoplja.net ali nas pokličite na telefonsko številko 070709572.