Shopping cart
0.00 €

Brezplačno konoplja svetovanje

Tel: 070543038

e-pošta: svetovanje@konoplja.net

KAKO UPORABLJATI KONOPLJINE IZDELKE?

Veliko je slišati o pozitivnih učinkih konoplje. Prav tako se učinkovitost konoplje v zadnjem času potrjuje z vedno več znanstvenimi raziskavami. Vrjetno ste opazili tudi znaten porast konopljinih izdelkov na trgu. Ni tako enostavno ugotoviti kateri produkt in s kakšnim % bo pravi za vas, zato bi vam radi pomagali. Naša svetovalka za uporabo konopljinih izdelkov Tanja Dagarin ima vrsto izkušenj, pradvsem pa se osredotoča na izdelke z visoko vrednostjo CBD (kanabidiol).

“Govorimo o naravni molekuli, ki je po svoji kemični sestavi IDENTIČNA našim endokanabinoidom. Naše telo jo prepozna kot SEBI LASTNO IN LAHKO SE VEŽE NA NAŠE CELIČNE RECEPTORJE. S tem sproži zapleten postopek komunikacije v našem telesu in vpliva na naš endokanabinoidni sistem.”

– Tanja Dagarin.

Naša Tanja bo z veseljem odgovorila na vaša vprašanja, vam pomagala pri izbiri in vam skrbno svetovala. S svojim znanjem vam bo pomagala celostno, tako s konopljo kot tudi s prehrano, vitamini, mazili, obkladki,…

Vas zanima kateri konopljin izdelek je pravi za vas?
Pokličite: 070543038 ali pišite na tanja@konoplja.net

Kakšen pa je razlog?

Dobili smo veliko vprašanj, ali ponujamo svetovanje pri uporabi konopljinih izdelkov, in vaša vprašanja smo vzeli zelo resno. Ker je vsak človek individuum, vam sami s svojim znanjem o kombiniranju zdravil in konoplje nismo mogli več pomagati.

Obljubljamo vam popolno anonimnost in diskretnost!