Konopljina moka
Konopljina moka

Konopljina moka

5,49 

Konopljina moka ne vsebuje glutena in laktoze, in je primerna za vse, ki se držijo LCHF, KETO ali PALEO diet. Nanjo prisegajo tudi vegetarijanci in vegani, ker pa se po zaužitju krvi sladkor zniža, primerna tudi za diabetike.

(2 mnenji strank)

Na zalogi

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €

  • 14-dnevna garancija za vse nakupe
  • Izdelke na zalogi naročene do 12. ure, odpošljemo še isti dan
 Zagotovljena varnost in anonimnost 

Konopljina moka

Naj na domači mizo tokrat zadiši po drugačni, posebni in zdravi peki. Kruh, piškoti in peciva iz konopljine moke Cannai niso namreč le odličnega okusa, temveč so tudi izredno hranljivi in zdravi. Konopljina moka Cannai namreč vsebuje največ vlaknin med vsemi mokami.

Poleg tega vsebuje 35 odstotkov albumin proteina in kar 65 odstotkov globulina!

Naravno pa je obogatena tudi z vitaminoma B in E, s kalcijem ter kalijem, magnezijem, žveplom, fitosteroli, beta karotenom, histidinom, železom, fosforjem, niacinom tiaminom in riboflavinom.

Moka iz konoplje je fino mleta ter odlična za peko in kuho. Predstavlja bogat vir beljakovin, mineralov in vlaknin. Konopljina moka je primerna za peko in kuhanje, daje prijetno aromo po oreščkih in velja za dragocenega oskrbovalca z beljakovinami in vlakninami.

Konoplja iz katere je pridelana moka, raste iz domačih, slovenskih tal, kar ji da še bolj domač in pristen okus.

Niža tudi holesterol v krvi. Konopljino moko lahko zaužijete tudi presno, zmešate v shake ali smuti, iz nje lahko naredite namaz, pri Konoplja.net pa smo prav iz te moke ustvarili tudi prvi konopljin burek.

Preverite tudi našo knjižico receptov in se prepričajte, da je konoplja resnično čudovita rastlina, katere zmožnosti se šele odkrivajo.

Presenetite svoje najdražje, naj bodo praznovanja bolj zelena in zdrava. Vsak dan je lahko dan za konopljino moko Cannai in njene prekrasne sestavine in lastnosti. Zelen in dober tek!

IZVOR

Konopljina moka je slovenskega ekološkega izvora. Ekološko kmetijstvo predstavlja trajnosten način kmetovanja, saj ne zmanjšuje rodovitnosti tal, biološke pestrosti in ne onesnažuje pitne vode.

EMBALAŽA

Konopljina moka je pakirana v okolju prijazni papirnati vrečki, zapečateni s prepleteno vrvjo.

UPORABA

S konopljino moko lahko pripravimo piškote, pecivo in kruh, tako da 20 % navadne moke, nadomestimo s konopljino. Dodamo jo lahko v enolončnice ali zmešamo v smutije, jogurt ali kosmiče. Lahko je tudi okusna alternativa za zgoščevanje juh in omak.

Preberite si: Uporaba konoplje v prehrani

Dodatne informacije

Teža0.5 kg

2 mnenji za Konopljina moka

  1. Andraž

    Odlična moka za burek!

  2. Maja

    Ko bi vi vedeli kako dobre palačinke sem naredila! 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen.