Shopping cart
0.00 €

Konopljina semena

Prikaz vseh 7 rezultatov

KONOPLJINA SEMENA

Več o konoplji si lahko preberete v članku. Le-ta vam predstavi potrebne informacije in zakonska določila, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Kaljenje konopljinih semen je v Sloveniji nezakonito. Konoplja.net svojih strank ne spodbuja, da ravnajo v nasprotju z zakonodajo. Prav tako kupcem svetujemo, da ne kršijo zakona.

Konopljina semena se prodajajo z izrecnim razumevanjem, da seme ne bo vzklilo oz. se z njimi ne bo gojilo konoplje. Če podjetje Konoplja.net meni, da stranka namerava kršiti zakon s semeni prodanimi na tej spletni strani, si bomo zavrnili prodajo.

Konoplja.net ne opravičuje uporabe nobenih nezakonitih ali nadzorovanih snovi in ​​ne prevzema odgovornosti za uporabo izdelkov, ki so prikazani na tej spletni strani. Vse informacije, ki so prikazane na spletni strani Konoplja.net, so vključene v izobraževalne, zgodovinske in znanstvene namene.

Konopljina semena se prodajajo kot spominek in kot sredstvo za ohranjanje genetike konoplje. Informacije, ki so predstavljene na spletnem mestu Konoplja.net in na embalaži izdelka, so informativne narave in namenjene kupcem iz držav, ki zakonito dovoljujejo gojenje semen konoplje.

Spletna trgovina Konoplja.net na noben način ni odgovorna za terjatve, dejanja, pravne in / ali sodne takse, ki so bile vložene zoper sebe v zvezi z uporabo izdelkov, naročenih s te spletne strani, kataloga, pogovora v živo ali drugih medijev.