Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Konferenca o kanabinoidih v prehrani in zdravstvu

Datum: 26. 11. 2016
Lokacija: Visoka šola za varstvo okolja, Gaudeamus, Trg mladosti 7, Velenje
Organizator: ICANNA – Mednarodni inštitut za kanabinoide

Vabljeni na eno izmed redkih konferenc v Sloveniji s strokovnimi predavatelji na tem področju, ki postaja za zdravje in dobro počutje čedalje pomembneje. Cilj konference je, da se jasno predstavi edinstvena vloga endokanabinoidnega sistema človeka, pojasni vrednost konoplje v prehrani in predstavi nekatere možnosti uporabe konoplje v medicinske namene. Aktualnost tematike je namreč vedno bolj razširjena, kar prinaša poplavo (dez)informacij, posledično zmedo, vprašanje varne uporabe ipd.

Namen konference je, da osvetli temeljna dejstva, ki so nujna za razumevanje tega kompleksnega področja, vključno z omejitvami in možnostmi uporabe, pri kateri je primarni poudarek na varnosti. Nujno je osveščanje in izobraževanje javnosti ter vključevanje strokovnjakov različnih profilov.

Konferenca je primerna zlasti za naslednje ciljne skupine:+

  • strokovnjaki z različnih področij: zdravstveni delavci, strokovnjaki na prehrambenem področju,
  • socialni delavci, mikrobiologi, pedagogi, strokovnjaki v javnih organizacijah, ki se srečujejo s tem področjem idr.,
  • drugi zainteresirani, ki se srečujejo s tem področjem in bi si radi pridobili oziroma razširili poglobljena osnovna znanja na obravnavanem področju.

Udeleženci prejmejo potrdila Inštituta ICANNA o udeležbi na konferenci. Predavatelji

  • doc. dr. Tanja Bagar, univ. dipl. mikrobiologinja, dr. biomedicinskih znanosti, direktorica in predsednica strokovnega sveta Inštituta ICANNA, docentka na Alma Mater Europaea, pridobljen certifikat Concepts of Cannabis Science I in II (Kenevir Research, Oregon),
  • asist. dr. Roman Štukelj, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, dr. nanoznanosti, član strokovnega sveta Inštituta ICANNA, asistent na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani,
  • dr. Žiga Bolta, univ. dipl. inž. kemije, dr. biotehnoloških znanosti, sodelavec Inštituta ICANNA,
  • asist. Željko Perdija, dr. med., spec. interne medicine, član upravnega odbora Inštituta ICANNA, strokovni direktor Centra za interno in interventno medicino v Mariboru, pridobljen certifikat Concepts of Cannabis Science I in II (Kenevir Research, Oregon).

Prijavnina in plačilo

  • Mestna občina Velenje daje velik poudarek osveščanju in izobraževanju svojih občanov, zato je z delnim financiranjem podprla izvedbo te konference. Glede na navedeno je prijavnina simbolična in znaša 10 EUR.
  • Prijavnina vključuje udeležbo na konferenci, beležko, pijačo in prigrizek v organizaciji Zadruge KonopKo ter potrdilo o udeležbi.
  • Plačilo se izvede pred konferenco v skladu s spodaj priloženo prijavnico.

Dodatne informacije so na razpolago na info@institut-icanna.com.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun