Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Nov prodajalec na Konoplja.net: Herbeks

Na Konoplja.net pozdravljamo novega prodajalca. Herbeks d.o.o. nudi kvalitetne naravne proizvode iz ekološko pridelane konoplje in pripomočke za njihovo uporabo. Našim strankam ponujamo samo izbor vrhunskih izdelkov najboljših evropskih in svetovnih proizvajalcev, po najugodnejših cenah. Izbor naših izdelkov redno dopolnjujemo z najboljšimi novimi izdelki iz globalnih tržišč. Izdelke v naši ponudbi temeljito in strokovno preverimo, da lahko zagotovimo učinkovitost delovanja na najvišji kakovostni ravni. Za doseganje najboljših rezultatov je nujno imeti zanesljiv, strokoven in razumljiv vir pravih informaciji. Prav to omogočajo naši specializirani svetovalci, ki vam nudijo strokovno svetovanje o pravilni in optimalni uporabi proizvodov iz konoplje ter njihovih učinkovin.

Izdelki

Naš asortiman izdelkov obsega: ekstrakte, macerate, tinkture, e-tekočine in kreme. Naši izdelki so pridelani na naraven način brez umetnih gnojil in pesticidov ter rigorozno testirani na odsotnost patogenih bakterij, gliv, plesni in težkih kovin.

Svetovanje

Našim strankam nudimo posvetovanja o uporabi naših izdelkov. Vsak človek je drugačen in ima različne potrebe, reakcije in tolerance, zato pred začetkom uporabe naših izdelkov vsakemu posamezniku nudimo obsežno osebno analizo vseh pomembnih dejavnikov za doseganje optimalnih rezultatov. Nudimo tudi nadaljnja posvetovanja, ker na ta način lažje prilagajamo odmerke naših zeliščnih izdelkov. Verjamemo v zdravilne učinke celotnega izvlečka iz rastline in ne ene same izolirane substance. Študije namreč govorijo v prid celotnega rastlinskega ekstrakta in ne posameznim sintetičnim molekulam v konvencionalnih zdravilih. V rastlinah je vsota vseh sestavin najdemo v teh rastlin večji učinek od učinka enotnega komponento. To je znano kot “Entourage učinka” in je še posebej pomembna za rastline konoplje.

Kakovost

Poslanstvo našega podjetja je zagotoviti najboljše izdelke in storitve za naše stranke. Trdno smo prepričani v strogo kontrolo kakovosti, ki je, zakaj vsi naši serije izdelkov iti korito strogo laboratorijsko testiranje, ki zagotavlja, da je naš končni izdelek do vseh zdravstvenih standardov.

Izobraževanje

Izobraževanje naših strank je bistveni del politike našega podjetja. Obstaja veliko podjetij, ki zagotavljajo blago z malo ali nič informacijami o uporabi teh izdelkov v različnih situacijah in različnimi možnimi posledicami. Našim kupcem nudimo podrobne informacije o tem, koliko, kdaj in kako izdelek uporabiti, za dosego želenih učinkov, informiramo o stranskih učinkih in interakcijah z drugimi zdravili, prehranskimi izboljšanje strategij in še veliko več.

Pomoč strankam

Naše stranke so naša najvišja prioriteta zato si prizadevamo, da jim zagotovimo najboljšo možno podporo. Naša podpora strankam se začne, še pred morebitnim nakupom našega izdelke ali storitve, saj nudimo brezplačno svetovanje, osebno in na spletu, ker le tako lahko v celoti razumemo težave, potrebe in želje naših strank.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun