Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Zdravljenje raka s konopljo in Rick Simpson ta teden na sejmu v Ljubljani

Ljubljana bo ta konec tedna na Gospodarskem razstavišču gostila sejem Narava – zdravje, na katerem bomo lahko v petek in soboto zvedeli tudi več o tem, kako poteka zdravljenje raka s konopljo.

Na prvem predavanju v petek ob 14. uri bo tema Konoplja in zdravljenje možganskega raka. »Glioblastoma Multiforme je ena naj agresivnejših onkoloških bolezni sploh, za katero znanost nima pravega odgovora. Do sedaj je bolezen valjala za neozdravljivo in se je preživetje merilo v mesecih. Se pa kaže upanje tudi za to bolezen,« napovedujejo organizatorji, za več informacij pa vabijo na predavanje.

V soboto bo na vprašanja pacientov od 10. do 12. ure odgovarjal Rick Simpson, svetovno znani aktivist za konopljo in človekove pravice. Odkar se je tudi sam ozdravil s pomočjo smole, širi besedo o zdravilnosti konoplje po in je eden najzaslužnejših za velike premike na področju zdravljenja s konopljo v svetu. Pridružili se mu bodo tudi Tanja Cvetrežnik (Hopla-Konoplja), Dean Herenda (Zveza NVO s področja drog in njihove uporabe) in Božidar Radišič (Društvo ONEJ). »V zadnjem obdobju smo priča velikim spremembam na področju zdravljenja s konopljo, saj izobraževanja organizira celo Zdravniška zbornica. Prepričani smo, da ste k tem spremembam največ prispevali prav tisti, ki ste si upali spregovoriti in s tem odpreti oči še več bolnikom, ki bi nujno potrebovali konopljo.

Zaradi tega vas vse ponovno vabim, da se srečanja z Rickom Simpsonom udeležite v čim večjem številu,« vabijo. Na prednovoletno predavanje o konoplji pa vabita tudi Slovenski konopljin socialni klub in Jaka Bitenc. Bitenc bo tokrat gostoval v Novem mestu, in sicer 17. decembra ob 18. uri v Sokolcu. Predaval bo o samooskrbi, zdravljenju raka, diabetesa in drugih bolezni s konopljo, pravicah, ki nam na tem področju pripadajo, zdravi prehrani in drugih stvareh.

Viri: FacebookFacebookFacebook

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun