Shopping cart
0.00 €
Akcija!
Dope check

THC tester

Out of stock

THC tester DOPE-CHECK je preizkusni komplet za odkrivanje drog v urinu, ki so namenjeni preventivi, in ne medicinski diagnozi. DOPE-CHECK testerji so izdelani z enako skrbnostjo kot medicinski pripomočki.

19.90  9.90 

Ni na zalogi - Vpišite se v čakalno vrsto, in obveščeni boste takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi.

100% varen in zaseben nakup
Šifra: THCTESDPCHCK50ML Kategorija:

Opis

THC tester

THC tester DOPE-CHECK je preizkusni komplet za odkrivanje drog v urinu, ki so namenjeni preventivi, in ne medicinski diagnozi. Testerji so izdelani z enako skrbnostjo kot medicinski pripomočki.

Vsebina

 • 3 testi (pakirani v zapečateni vrečki),
 • 3 pari rokavic za enkratno uporabo,
 • 1 plastična posoda za urin,
 • navodila za uporabo.

Pred uporabo

Prosimo, pozorno preberite navodila in se seznanite z vsebino. Ta test je namenjen kvalitativnemu odkrivanju THC karboksilnih kislin (metabolitov kanabinoidov) v urinu. Test ni namenjen medicinski diagnostiki in je namenjen samo za enkratno uporabo. Hranite izven dosega otrok.

Navodila za testiranje vzorcev urina

 1. Nadenite si priložene zaščitne rokavice za enkratno uporabo.
 2. Plastično embalažo uporabite kot skodelico za urin
 3. Odprite vrečko in odstranite test.
 4. Snemite zaščitno kapo s testa.
 5. THC ester z vpojno konico (glejte puščico) navzdol potopite navpično v vzorec urina za 10 do 15 sekund. Prepričajte se, da absorpcijske konice ne potapljajte več kot tri četrtine.
 6. Tester pokrijte z zaščitno kapico in ga položite na čisto površino.
 7. Počakajte, da se kontrolne črtice prikažejo. Rezultate preverite v 10 minutah. Intenzivnost linij se lahko znatno razlikuje!

Ocena testa

V oknu ocenjevanja so prikazani rezultati testa. Takoj, ko se prikaže kontrolna črta (C), lahko test preverite v roku 10 minut. Prepričajte se, da so pogoji osvetlitve dobri, saj s tem lahko zaznate še tako občutljive barvne črtice.

Veljavnost

Rdeča kontrolna črta v ocenjevalnem oknu pri "C" se mora pojaviti vedno in kaže, da test deluje pravilno. Če ta vrstica ni prikazana, se test šteje za neveljavnega.

Negativno

Rdeča črta v ocenjevalnem oknu pri "T" je prisotna, če THC-ja ni mogoče zaznati. To kaže, da je koncentracija zdravil v vzorcu urina pod določeno vrednostjo odrezka 25 mg/ml za 11-nor-Δ9-THC-9-karboksilno kislino. Intenzivnost linij se lahko zelo razlikuje.

Pozitivno

Če se v okencu za ocenjevanje pri "T" črta ne pokaže, je bila v vzorcu urina odkrita 11-nor-Δ9-THC-9-karboksilna kislina v koncentraciji nad 25 mg/ml.

Shranjevanje

Med 2 in 30 stopinj

Pred uporabo preberite priložena navodila

BODI ODGOVOREN - TESTIRAJ SE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “THC tester”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.