Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Birokrati na Ministrstvu za zdravje

Na pobudo slovenskega Inštituta za kanabinoide Icanna vas obveščamo, da smo dejansko na zelo pomembni točki preloma, glede konoplje in njene prihodnosti v Sloveniji!

Tukaj je obrazložitev Icanne  oz. na kratko: Odbor za zdravstvo v Državnem zboru je dne 7.10.2016 na nujni seji med drugim sprejel soglasen sklep, da mora Ministrstvo za zdravje v 60 dneh od seje odbora konopljo premestiti iz I. skupine prepovedanih drog v nižjo (II. ali celo III. skupino).

Evidentno je, da se birokrati na Ministrstvu za zdravje požvižgajo in kršijo sklepe Odbora za zdravstvo, saj je 6.12.2016 rok za premestitev konoplje v nižjo skupino že potekel! Celo več, njihov predlog je, da se konopljo obdrži v I. skupini prepovedanih drog, kar je nedopustno! Poglejmo dejstva:

  • strokovnjaki (Zdravniška zbornica RS je predlagala, da se konoplja premesti v nižjo skupino)
  • politika (Odbor za zdravstvo v DZ je predlagal, da se konoplja premesti v nižjo skupino)
  • represivni organi (celo Policija se strinja, da je potrebna premestitev v nižjo skupino), …

Samo zlobirani birokratski uradniki, ki jih plačujemo mi vsi, na Ministrstvu za zdravje se gredo male bogove in si po svoje razlagajo sprejete sklepe, ter se krčevito upirajo proti materi naravi in proti prebivalcem Slovenije! Kaj lahko v tem ključnem trenutku storimo, da bo Ministrstvo za zdravje upoštevalo sklepe Odbora za zdravstvo DZ RS?

  • Množično delimo to informacijo na spletnih omrežjih
  • Delimo informacijo preko maila
  • Po svojih kanalih delimo informacijo do novinarjev, medijev, spletnih medijev,…(ključen je predvsem pritisk medijev)
  • Pišemo bloge, komentarje,…
  • Navsezadnje lahko celo kličemo ali po mailu pišemo na Ministrstvo za zdravje in jih vprašamo zakaj ne upoštevajo sklepov Odbora za zdravstvo, ter jim zaželimo dobrega zdravja v letu 2017

Več o tem si lahko preberete na spletni strani, kjer je zapisano pod Javna razprava: prerazvrstitev konoplje iz I. skupine prepovedanih drog, Slovenija, december 2016.

Vir: Icanna

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun