Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Janko Pirc: Ali živimo v policijski državi?!

Konoplja Sativa L. je 2. odstavku 28. člena enotne konvencije o mamilih iz leta 1961 dovoljena.

Na 1. Slovenskem konopljnem sejmu “Konoplja in zdravje”, smo srečali in se spoznali z Jankom. Spomnimo se kdo je Janko Pirc, o njem smo že pisali. Janko je oseba, ki je lastni ženi in sinu pomagal lajšati težave s konopljo oz. jo poskušal vzgojiti, pa so mu jo še pred cvetenjem policisti poželi. Zaradi tega, se je leta 2013 znašel na sodišču, kjer mu je grozilo do 10 let zapora. Vrhovno sodišče ga je kasneje oprostilo vseh obtožb, saj je konopljo gojil za pomoč ožjim družinskim članom, ki za to niso morali poskrbeti sami, ne pa zaradi proizvodnje in prodaje.

Sporočilo g. Janka Pirca

Objavljamo celotno sporočilo, ki smo ga prejeli od g. Janko Pirca.

Pozdravljen!

Glede na to, da po naši prelestni Sloveniji policaji množično delajo hišne preiskave, racije ter žetve konoplje Cannabis Sativa, katera je po 2. odstavku 28. člena enotne konvencije o mamilih iz leta 1961 dovoljena, saj jo le ta konvencija izključuje iz mamil in jo kot tako za semena, vlakna in hortikulturne namene, kar je med drugim tudi samooskrba, dovoljuje, predlagam oziroma svetujem, da si ljudje množično nabavijo, naredijo ali pa kako drugače priskrbijo tablo katero sem vam dal na sejmu, ter se s tem zaščitijo pred nezakonitim, protipravnim in protiustavnim dejanjem naših policistov.

Znanec

Pri znancu so šli policisti – kriminalisti celo tako daleč, da so vstopili v zasebne prostore brez sodnega naloga ter zahtevali da se izroči sadike konoplje, katere je imel znanec posajene v zaprtem rastlinjaku. Kriminalisti so pogojevali znancu naj jim da prostovoljno sadike, sicer bodo prišli s sodnim nalogom. Kriminalisti so ob tem kršili po KZ-1 zlorabo uradnega položaja ter po 8., 15., 19., 32., 34., 35., 36., 120 in 153. členu Ustave RS kot najvišjem pravnem aktu v RS tudi Ustavo RS.

Znanec je tako srčni bolnik kot tudi težek astmatik ter rastline potrebuje za svoje normalno funkcioniranje, na kar je kriminaliste tudi opozoril. Narejen je bil tudi zapisnik, kjer je v opombi zavedeno, da so kriminalisti prišli brez sodnega naloga, niso pa hoteli zavesti, da je bilo vse skupaj narejeno pod grožnjo. V RS očitno policistom in kriminalistom kljub temu, da so po drugem in tretjem odstavku 120. člena Ustave RS zavezani Ustavi, ni potrebno spoštovati najvišjega pravnega akta.

Policijska država?

Ali morda živimo v POLICIJSKI DRŽAVI? Ali ni morda po 1. členu Ustave RS Slovenija demokratična republika? Vsi uradniki so dolžni, med njih sodijo tudi policisti in kriminalisti, spoštovati 8. in drugi odstavek 153. člena USTAVE RS, katera se navezujeta na mednarodno pravo. Kakršnokoli izgovarjanje uradnikov lepo izključuje zadnji odstavek 15. člena Ustave RS, ki pravi, da nobene človekove pravice ali temeljne svoboščine, urejene v pravnih aktih, ki veljajo v Sloveniji, ni dopustno omejevati z izgovorom, da je ta ustava ne priznava ali da jo priznava v manjši meri. Kje za vraga živimo? Morda v republiki banana?

Zato predlagam in svetujem množično uporabo tabel, ki sem vam jo dal ter da se policiste in kriminaliste prisili k upoštevanju vsega zgoraj navedenega, saj se v nasprotnem primeru lahko uporabi s strani državljanov 32. člen KZ-1, ki govori o skrajni sili. Osnovna naloga policistov je varovanje ljudi in njihovega premoženja, ne pa delo za državno in farmacevtsko mafijo in lobije.

Lep pozdrav!

Janko Pirc
KONOPLJA OSVOBAJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun