Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Nova spletna stran

nova spletna stran

Pozdravljen ljubitelj konoplje!

Poletje je tu in z njim nova spletna stran Konoplja.net. Odločili smo se za VELIKO spremembo!

Razvoj naše spletne trgovine s konopljinimi izdelki se je začel z letom 2016. Povezali smo celotno slovensko konopljarsko sceno in tako enem mestu ponudili vse produkte iz konoplje, ki se jih je dalo v Sloveniji dobiti. S tem smo postali največji spletni portal izdelkov in novic v Sloveniji. In ponosni smo na to! Za to se moramo zahvaliti predvsem vam, bralcem. Iz srca hvala!

Od danes naprej smo se po tehtnem premisleku odločili za manjši nabor produktov. Tako smo obdržali najkakovostnejše produkte, tiste, ki so pri kupcih naleteli na najboljši odziv in za katere smo prepričani, da vam bodo pomagali tako ali drugače. Nabor produktov bomo sčasoma povečali, odvisno česa si boste zaželeli. Zato vas prosimo, da redno spremljate naš razvoj, in nam še naprej pridno pošiljate predloge, pohvale in seveda kritike.

Glavni razlog za spremembo ste vi! Ker pred spremembo nismo mogli nadzirati vseh pošiljk, ki so se pošiljale iz različnih skladišč, smo se odločili korak naprej. Zdaj bo prav vse pošiljke možno spremljati in nadzirati. In ponosni smo na to!

Hvala za zaupanje.

Zelen pozdrav, ekipa Konoplja.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun