Konopljino seme Blueberry Autoflower
Blueberry Autoflower
5,90 1.699,90  Izberite možnosti

Blueberry Autoflower

5,90 1.699,90 

Konopljino seme Blueberry Autoflower je križanec med sorto Blueberry in kanadskim Ruderalisom. Rastline, pridelane iz semen Blueberry Autoflower, še vedno nosijo večino prvotnih lastnosti osnovne sorte.

Počisti

Brezplačna dostava za naročila nad 40 €

  • 14-dnevna garancija za vse nakupe
  • Izdelke na zalogi naročene do 12. ure, odpošljemo še isti dan
 Zagotovljena varnost in anonimnost 

Konopljino seme Blueberry Autoflower

Konopljino seme Blueberry Autoflower tako kot njegovo mamo Blueberry, še vedno krasijo močne rastline s cvetovi, ki imajo srednje do velike vršičke in se obarvajo v rdeče, vijolične in modre barve, še posebej, če gojijo pri nizkih nočnih temperaturah.

S to Autoflower feminizirano različico bodo pridelovalci lahko proizvajali do tri letine v eni sezoni na prostem ali pa bodo imeli veliko alternativo za gojenje iz klonov v notranjem okolju. Rastline so pripravljene za pobiranje po 70 dneh. Zrastejo lahko do 1 m ali celo več. Ta genetska mešanica je prava mojstrovina, izid pa je izjemen, ki bo še naprej navdihoval pridelovalce in potrošnike, kot to že počne v njeni tradicionalni obliki (Blueberry).

Okus

Blueberry Autoflower je sladkega sadnega okusa (predvsem borovničevega) in začimbno aromo.

Učinek

Blueberry Autoflower ponuja sproščujoč, narkotičen in dolgotrajen učinek. Je učinkovit pri zdravljenju bolečine in proti nespečnosti.

Gojenje v prostoru

Blueberry Autoflower cveti 9 – 10 tednov, pri 12 ali 18 urah izmenične svetlobe (fotoperiode) s končnim pridelkom do 400 g/m². Celoten čas rasti rastline se giba med 11 in 12 tedni.

Gojenje na prostem

Blueberry Autoflower ponuja 9 – 10 tednov cvetenja s pridelkom od 30 do 100 g / rastlino. Rastline so nizke (60-110 cm) s krajšimi vejami. V kolikor temperatura ne pade pod 10°C je cvetenje neodvisno od letnega časa. Seveda v državah, kjer je to dovoljeno (ne v Sloveniji!).

Dodatne informacije:

Vrsta: 70% Indica / 30% Ruderalis

Spol: Ženski

Način cvetenja: Autoflower

Genetika: Blueberry x Ruderalis

Vonj in okus: sladek sadni (borovničev) okus z začimbno aromo

Medicinska uporaba: bolečine, depresija, stres, glavobol, utrujenost

Od semena do žetve: 11 tednov

Učinek: vesel, sproščujoč, ustvarjalen

THC: 19,5%

CBD: srednji

Pridelek: obilen

Višina: srednja

Opozorilo

Konopljino seme Blueberry Autoflower se prodaja kot spominek in sredstvo za ohranjanje genetike konoplje. Informacije, ki so predstavljene na spletnem mestu Konoplja.net in na embalaži izdelka, so informativne narave in namenjene kupcem iz držav, ki zakonito dovoljujejo gojenje semen konoplje.
Seme naj ostane v originalni embalaži na temperaturi med 4 °C in 8 °C. Podjetje KONOPLJA NET d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe semen.

Več konopljinih semen najdete v kategoriji “Konopljina semena“.

Dodatne informacije

Pakiranje

1 seme, 3 semena, 5 semen, 10 semen, 50 semen, 100 semen, 500 semen

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blueberry Autoflower”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.