Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Konoplja za lajšanje bolečin

Konoplja za lajšanje bolečin

Lajšanje bolečin in zdravljenje

Vse več bolnikov uporablja konopljo za zdravljenje in lajšanje bolečin. Ker pa ta ni legalizirana, jo morajo kupovati na črnem trgu. Problem takšnih nakupov je, da njena pridelava ni regulirana, kar predpostavlja določena tveganja za uporabnika.

Konoplja je pomagala tudi 5-letni Sofii, ki se je rodila s hudo genetsko okvaro in 18-letnemu Žigu, ki je premagal levkemijo. Oba pa sta se zdravila tudi s klasično medicino. V organizaciji Zveze nevladnih organizacij na področju drog in njihove uporabe ter Odbora za konopljo so danes v ljubljanskem parku Zvezda pripravili shod za konopljo pod sloganom Konopljin cvet za boljši svet.

Želeli opozoriti

S shodom so želeli opozoriti na ignorantski odnos vlade. Za odpravljanje prohibicije in dekriminalizacijo konoplje so oblikovali tudi peticijo. S shodom so želeli opozoriti na množico podpornikov, ki so že prepoznali globok pomen konoplje za boljši jutri.

Pripravili so delavnice, na katerih so se vrnili v čase ročne izdelave prediva in vrvi ter razvijali smernice manjkajočega žanra: konoplje v umetnosti. V kulinaričnem kotičku je bila priložnost za pokušino dobrot iz konoplje. Medtem tudi pri nas vse več bolnikov uporablja konopljo za zdravljenje in lajšanje bolečin. Ker pa ta ni legalizirana, jo morajo kupovati na črnem trgu, kjer pa ni regulirana. Konoplja je pomagala tudi 5-letni Sofii, ki se je rodila s hudo genetsko okvaro in 18-letnemu Žigu, ki je premagal levkemijo. Oba pa sta se zdravila tudi s klasično medicino. Vse več je tako takšnih, ki prisegajo na kombinacijo obojega.

Vir: 24ur.com

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun