Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Nike bo za 4/20 predstavil čevlje iz konoplje!

Nike Hemp Dunk Low

Nike

Leta 2004 je podjetje Nike predstavil svoj produkt SB Dunk Low, narejen iz konoplje. Imenuje se “Red Hemp“. Za zbiratelje šteje kot eden od top 100 športnih copat, ki jih je podjetje proizvedlo in ima visoko vrednost na trgu tudi danes. Vsak del te športne copate je bil narejen iz konoplje!

Za praznik ljubiteljev konoplje, na datum 20. 4., oziroma bolj poznan dan kot 4/20, bo to podjetje ponovno obudilo legendo. S tem pa bržkone tudi nakazalo trend industriji – da se konoplja zopet vrača na trg, z veliko manj stigmatizacije in slabih očitkov.

Za leto 20. 4. 2016 bo NIKE SB (Skateboarding) na trg poslal športni copat “Hemp” Dunk Low. Zgornja konstrukcija premium športnih copat bo v celoti izdelana iz konoplje, medtem ko bo njihov logo prišit in narejen iz usnja. Nike SB Dunk Low Premium “Hemp” bo v Evropi dosegljiv že 15. aprila, pri prodajalcih kot so ZUPPORT . Predvidena cena pa je 94€.

Tudi pri nas se nekatera podjetja že odločajo za razvoj v smeri konopljarske industrije. Polzela je nedavno predstavila svoje nogavice. Razvili smo tudi že burek iz konoplje. Konoplja se uporablja tudi v gradbeništvu

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun