Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Preverjeno: Konopljino olje

Konopljino olje je kakovostno olje, ki se pridobiva iz semen konoplje. Govorimo o naravnem, hladno stiskano konopljinem olju, ki je brez aditivov.

Konopljino olje vsebuje osem esencialnih aminokislin, vitamine B kompleksa vitamine E. Je bogat vir nenasičenih maščobnih kislin, omega-6 in omega-3, vir gamalinolenske kisline.

Učinki konopljinega olja: bolezni srca in ožilja, preprečuje strjevanje krvi, rast las, regulacijo metabolizma kronično vnetje mehurja, luskavica, vnetje sklepov, osteoporoza, alergije revmatični artritis, predmenstrualni sindrom, diabetična neuropatija, delovanje možganov, rast in razvoj, zdravje kosti, stimulacijo kože vzdrževanje reproduktivnih sistemov, pomanjkanje pozornosti GLA kot dodatek lahko podpira delovanje živcev in pomaga preprečevati bolezni živcev, ki jih povzroči diabetes GLA lahko domnevno zmanjša hrepenenje po alkoholu in preprečuje poškodbe jeter Konopljino olje je mogoče uporabljati v različne zdravstvene namene. Olje vsebuje tudi gamalinolensko kislino (GLA), ki je pomembna za imunsko odpornost. Olje iz konoplje je edino jedilno olje, ki vsebuje to pomembno sestavino.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun