Košarica
Brezplačna dostava ob nakupu nad 40€

Se želite pogovoriti?

Pokličite nas na 070 543 038

Socialna omrežja

Jaka Bitenc: Kako poteka zdravljenje s konopljo?

Kako poteka zdravljenje s konopljo

Spoštovani,
na začetku je najprej potreben sestanek v živo, kjer se bolje spoznamo. Najprej spregovorimo o prehrani zdravljene osebe. Naš temeljni predlog je, da zdravljena oseba v času, ko poteka zdravljenje s svojega jedilnika črta vse živalske maščobe, vse bele stvari (sladkor, moka…), alkohol, umetne snovi, kavo… – torej vse, kar nam kisa telo (ph faktor).

Nato se pogovorimo o energijah in vedenjskih vzorcih, o naši okolici, o energiji človeka in o odločitvi, ali je bolje igrati žrtev ali se boriti. Te vsebine so obvezne, saj je lahko le z razreševanjem teh vprašanj mogoče celostno zdravljenje, ki je tudi najbolj uspešno.

Kemoterapija in zdravljenje?

V primeru, da oseba, ki izvaja zdravljenje, prejema tudi kemoterapijo, toplo priporočamo jemanje olja, saj to lajša slabosti, povečuje apetit, omili mišične krče in poglablja krepčilen spanec. Dodaten problem pri kemoterapiji zna biti tudi ta, da lahko ta postopek uniči veliko celic človeškega telesa, povzroča drisko ali bruhanje, zaradi tega pa je vnos olja otežen.

 

V takih primerih, ko je telo že zelo ogroženo, potrebuje oseba tudi večjo količino olja, lahko pa si vsaj lajša posledice kemoterapije. Olje pomaga pri resnično številnih boleznih, zaenkrat dokazano pri 105-ih, po naših izkušnjah bi lahko govorili tudi o 700 različnih boleznih, ki jih zdravi oziroma vsaj blaži konopljino olje, za določitev pravega olja za zdravljenje pa potrebujemo tako naše široke izkušnje kot dobro in jasno zdravstveno sliko osebe, ki se zdravi. Lahko da najbolje učinkuje ena posamična vrsta konoplje, lahko pa da je najbolj zdravilna kombinacija več vrst skupaj.

Navodila za jemanje olja:

* Poslušaj svoje telo in piši dnevnik! V 90-ih dneh (cca. 3.mesece) zaužijemo najmanj 60 ml olja.

  • 1.mesec – 10 ml olja ( na dan 0,3 ml )
    • 1. teden jemljemo zvečer, 2,5 h po večerji (zadnjem obroku) oz. pol ure pred spanjem.
    • 2. teden jemljemo zvečer ter še zjutraj, na tešče. Čez pol ure lahko zajtrkujemo. Količina enaka.
    • 3. teden jemljemo zvečer. zjutraj ter še popoldan. Količina ostaja enaka.
  • 2.mesec – 20 ml olja ( na dan 0,6 ml )
    • 2. mesec se količina poveča za 1-krat, torej po 2 riževi zrni zjutraj, popoldne in zvečer.
  • 3.mesec – 30 ml olja ( na dan 0,9 ml )
    • količino povečamo še enkrat, torej po 3 riževa zrna zjutraj, popoldne in zvečer.

Kaj pa nižji krvni pritisk?

Osebe z nižjim krvnim pritiskom terapijo obrnejo ter začnejo zjutraj, nadaljujejo popoldan in nato še zvečer. Če lahko oseba zaužije večjo količino in jo prenese, toliko boljše zanjo.

Po uspešno opravljeni intenzivni terapiji, katere dolžina je seveda odvisna od vsakega posameznika, nadaljujemo z vzdrževalno terapijo: 1ml – 2ml olja na mesec.

Če se zgodi, da oseba med zdravljenjem zaužije preveliko količino olja, predlagamo da se okrepite s limoninim sokom in medom, oz. z nečim, kar Vam zviša nivo sladkorja v krvi. Vsako bitje je posebno, zato naj si vsakdo poišče sebi lastno terapijo.

Lp Jaka Bitenc, SkSk

Priporočeni viri:
  • Kemoterapija zdravi raka in zemlja je ravna plošča;
  • Alkalizirajte telo ali umrite; Gersonova terapija (vse 3. knjige Darje Rojec); Kandida – Sanja Lončar, Krošnjarji z boleznijo
  • Video: BEG PRED RESNICO – Zdravilo za raka!

Povzeto po: http://sksk.si/article.php/KAKO_POTEKA_ZDRAVLJENJE

Vas zanima še kaj? Vprašajte nas.

Brezplačno konoplja svetovanje

Brezplačna dostava

Za naročila nad 40€

Strokovna podpora

in pomoč pri nakupu

Brezplačno svetovanje

070 543 038

100% varno plačilo

Kartica / Po povzetju / Predračun